Beeldgedicht

Na omzwervingen in Portugal en na gebruik te hebben gemaakt van talloze ateliers van andere kunstenaars kun je stellen dat ik eindelijk thuis ben. Thuis in mijn oude basisschool, waar ik sinds kort een prachtige, lichte en ook grote atelierruimte heb. In mijn oude basisschool in Heemstede kan ik heerlijk aan de slag en mijn vleugels verder uitslaan.

Trots op het beeldgedicht

Zo kan ik de samenwerking met Gerard Beentjes bijvoorbeeld verder intensiveren. Met Gerard maak ik het beeldgedicht. Beentjes is voormalig dorpsdichter van Laren die mijn gedachten en mijn kunst prachtig in een gedicht kan vangen. Het beeldgedicht dat zo ontstaat is wel iets waar ik erg trots op ben. Om die reden zal het beeldgedicht een steeds prominentere plaats in mijn werk innemen. 

Eindelijk thuis in mijn eigen basisschool in Heemstede

Beeldgedicht

 

 

 

Ik heb zo’n tien jaar gebruik gemaakt van de ateliers van verschillende kunstenaars, volgde met succes de VAK-opleiding in Bloemendaal en verbleef enige tijd in Portugal. Je zou kunnen stellen dat ik twintig jaar rond heb gezworven voor ik nu dus eindelijk thuis ben, thuis in Heemstede. Thuis in mijn lichte en grote atelier. Ik ben iemand die bekend staat om de vrije expressie, ik houd van kleurrijk en het lyrische, abstracte beeldgedicht en kleurrijke schilderijen. Ik maak graag portretten en probeer altijd emotie en passie in mijn werk uit te drukken. Je onderscheidt mijn werk ook door het expressief kleur- en verfgebruik. 

 

Ik ben iemand van passie, vrijheid en kleur

Passie, vrijheid en kleur. Het zijn wat ik noem de basisingrediënten van mijn werk. Ik begin altijd vanuit het niets. Het zijn op dat moment bepaalt vervolgens welk beeld er precies ontstaat. Ja, mijn werk kun je in de meeste gevallen een reflectie van mijn zijn noemen. Mijn zijn en mijn kunst wordt sinds een paar jaar in een beeldgedicht gevangen, waarbij ik dus samenwerk met Beentjes. Die samenwerking bevalt goed, zoals ook het beeldgedicht goed bij de mensen valt. En dat doet me goed en geeft me energie om het beeldgedicht verder uit te breiden.

Je kunt de abstracte kunst die je op mijn website ziet uiteraard kopen

Op mijn website vind je een mooie selectie van mijn werk. Natuurlijk kun je de getoonde abstracte kunst kopen, zoals het meeste van het geselecteerde werk te koop is. Zoals je ziet koop je echt iets bijzonders. Ik ben er trots op dat de liefhebbers mijn werk meteen herkennen. Dat betekent dat het nadrukkelijk mijn handtekening heeft. Die persoonlijke handtekening komt ook mooi tot uiting in het beeldgedicht. Zo wordt kunst persoonlijk en dat maakt het uniek.