Schilderij Haarlem

Zoek je een abstract schilderij in Haarlem en in elk geval kunst die bol staat van de expressie en kleur? Dan doe je er verstandig aan om mijn website eens te raadplegen. Je vindt er een aantal geselecteerde werken die te koop zijn. Het geeft een representatief beeld van wat ik maak en wat ik je kan bieden. Abstracte kunst kopen? Dan moet je echt mijn website checken.

 

Helemaal thuis in mijn atelier in Heemstede

Schilderij Haarlem

Dat je tegenwoordig voor een schilderij in Haarlem bij mij terecht kunt, is op zich best verwonderlijk. Na twintig jaar zwerven en met een uitstapje naar onder meer Portugal voel ik me helemaal thuis in mijn nieuwe atelier in Heemstede. Saillant detail, mijn grote en lichte atelier is mijn oude school. Wellicht dat ik me daarom zo vertrouwd voel op deze plek die voor mij veel waarde heeft. Na eerst gebruik te hebben gemaakt van de ateliers van verschillende kunstenaars en nadat ik de VAK-opleiding met succes afgerond heb, voelt het als thuiskomen in Heemstede. 

Vrije expressie en bijzonder kleurrijk, koop een schilderij van Haarlem op mijn website

Koop je een schilderij in Haarlem in de vorm van één van mijn werken, dan koop je een werk dat staat voor vrije expressie, dat altijd kleurrijk is en dat zomaar lyrisch abstract genoemd mag worden. Het zijn elementen die je namelijk vaak terugziet in mijn kunstwerken. Ik maak graag werken met Haarlem als thema en werk graag aan portretten waarbij emotie, passie en expressieve kleuren altijd belangrijk zijn. Je kunt ook mijn kleur- en verfgebruik opvallend noemen. 

De kunstwerken dragen allemaal nadrukkelijk mijn handtekening

Met Gerard Beentjes maak ik bovendien ook een beeldgedicht, mocht je hier interesse in hebben. Dit is iets waar ik zeker verder mee wil. Koop je een schilderij in of over Haarlem, dan is het wellicht leuk te weten dat mijn werken eigenlijk altijd vanuit het niets ontstaan. Ik heb niets en langzamerhand ontstaat vanzelf een beeld. Dat beeld is meestal een afspiegeling van mijn zijn op dat moment. Met passie, vrijheid en kleur als basis ontstaan steeds weer bijzondere schilderijen en kunstwerken. Een schilderij over Haarlem? Die vind je zeker bij mijn werk, dat je veelzijdig en altijd kleurrijk mag noemen. Ik ben er trots op dat mensen mijn werk ondertussen meteen herkennen. Onder mijn kunst staat nadrukkelijk mijn handtekening. Met de extra mogelijkheden die het nieuwe atelier mij biedt, zal de productie groeien en zal ik bijzondere kunstwerken blijven maken. Dat beloof ik je.