Abstracte kunst kopen

Wil je abstracte kunst kopen? Dan doe je er verstandig aan om eens goed naar mijn aanbod te kijken. Wellicht kan ik je van dienst zijn. Op mijn website vind je abstractie kunst en meer kunstvormen van mijn hand. Zonder onbescheiden te doen durf ik te stellen dat je altijd iets bijzonder aanschaft als je besluit om mijn abstracte kunst te kopen. Ondanks het feit dat abstracte kunst kopen bij mij betekent dat je echt iets unieks koopt, koop je de abstracte kunst tegen vriendelijke prijzen.

Thuis in mijn atelier in Heemstede

Abstracte kunst kopen

Ja, ik heb mijn rust gevonden. Nadat ik jarenlang in ateliers van verschillende kunstenaars heb gewerkt, volgde ik van 1994 tot 1999 de VAK-opleiding aan de Vrije Academie in Bloemendaal. Ik deed eindexamen in 1999 en verkaste vervolgens naar Portugal. In feite kun je stellen dat ik twintig jaar met het atelier heb rondgezworven. Nu echter heb ik mijn plaats echt gevonden. Sinds april van dit jaar namelijk, ben ik actief vanuit de oude basisschool in Heemstede. Inderdaad, mijn eigen oude basisschool. Ik heb er de beschikking over een prachtig licht en zeer groot atelier waar ik prima mee uit de voeten kan. 

Ik begin vanuit het niets en er ontstaat als vanzelf een bepaald beeld

In mijn atelier kan ik aan de slag met mijn passie, voel ik vrijheid en kan ik werken met de kleuren die ik wil. Het zijn zoals ik dat noem mijn basisingrediënten. Zoals gezegd kun je op mijn website de mooiste abstracte kunst kopen. De manier waarop de kunst tot stand komt mag je inderdaad best bijzonder noemen. Ik begin vanuit het niets en langzamerhand ontstaat als vanzelf een bepaald beeld. Dat is in de meeste gevallen de reflectie van mijn zijn op dat moment. Hoe ik me voel zie je dus terug in mijn kunst. 

Abstracte kunst kopen kan op mijn website

Nu ik me helemaal thuis voel in mijn nieuwe atelier heb ik mijn vleugels verder uitgeslagen. Zo is een mooie samenwerking ontstaan met Gerard Beentjes, de bekende ex-dorpsdichter van Laren. Hij weet mijn zijn en mijn kunst prachtig in gedichten te vangen. Abstracte kunst kopen doe je bij mij. Je vindt op mijn website een selectie van mijn werk en met name van schilderijen die ik maak. Thema’s zijn een beeldgedicht, landschap, inkttekeningen, portret, sportart en dieren. Bekijk het aanbod en besef dat abstracte kunst kopen nooit eerder zo binnen handbereik lag.